Ludo Maas


Algemeen Bestuurslid

Ludo Maas (38, uit Breda) is sinds 2020 actief als fractieondersteuner voor de Partij voor de Dieren Brabantse Delta. Ook coördineerde hij bijna twee jaar lang de werkgroep van onze partij in Breda en omstreken.

Hij werd opgeleid als cultuurwetenschapper (met de specialisaties literatuur en filosofie) en werkt in het dagelijks leven als copywriter. In zijn vrije tijd maakt hij elektronische muziek en knutselt hij aan zijn eerste roman. Op de lokale radiozender kun je hem aan het woord horen in de zondagse filmrubriek.

Wat Ludo aanspreekt in de Partij voor de Dieren, is onze holistische visie op de planeet en het durven uiten van systeemkritiek. Het kapitalisme vormt naar zijn bescheiden mening een doodlopende weg. Binnen de fractie houdt Ludo zich bezig met onderwerpen als dierenwelzijn, hengelen en ecologische verbindingszones. Het waterschap dient de belangen van onderwaterleven beter te behartigen. Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd!

Gerelateerd

Partij voor de Dieren haalt twee zetels in Brabantse Delta

Zetelaantal blijft gelijk

Tijdens de verkiezingen van 15 maart 2023 hebben er maar liefst 26.098 mensen gestemd op de Partij voor de Dieren voor waterschap Brabantse Delta! Dat is te vertalen naar twee zetels, wat betekent dat ons zetelaantal gelijk blijft. De zetels zullen worden ingenomen door de nummers 1 en 2 van onze kandidatenlijst: Cynthia Pallandt en Ludo Maas. Dat wil zeggen dat Ludo Maas doorgroeit van fractieon...

Bijdragen Nieuws